Halász Fűr-Gép Bt. Husqvarna és Gardena üzlet és márkaszervíz

Husqvarna LC141iV (csak gép ) - Fűnyírók akkumulátor és töltő nélkül

Husqvarna - LC141iV  (csak gép ) (Fűnyírók akkumulátor és töltő nélkül) https://schema.org/NewCondition Husqvarna LC141iV (csak gép ) -Fűnyírók akkumulátor és töltő nélkül Husqvarna Husqvarna Product description: Kiváló választás kerttulajdonosok számára, bonyolult gyepfelületek nyírásához. Ez az egyszerű kezelésű akkumulátoros fűnyíró egy feltöltéssel lenyír egy átlagos méretű kertet gyorsan és csendesen. A fűnyíró könnyen irányítható, mivel kompakt kialakítású és nagyon könnyű. Ergonomikus fogantyújával egyszerűen kormányozható még kisebb kerek területen is. Minden Husqvarna BLi akkumulátorral kompatibilis.
Halász Fűr-Gép Bt. Contact Details:
Main address: Röppentyű u. 42-44. HU-1139 Budapest, Magyarország
Tel:+36-1-320-3631
Husqvarna - LC141iV  (csak gép ) (Fűnyírók akkumulátor és töltő nélkül) https://schema.org/NewCondition Husqvarna LC141iV (csak gép ) -Fűnyírók akkumulátor és töltő nélkül In Stock 176900 HUF

Bruttó ár: 176.900 Ft

Husqvarna - LC141iV  (csak gép ) (Fűnyírók akkumulátor és töltő nélkül)
Kiváló választás kerttulajdonosok számára, bonyolult gyepfelületek nyírásához. Ez az egyszerű kezelésű akkumulátoros fűnyíró egy feltöltéssel lenyír egy átlagos méretű kertet gyorsan és csendesen. A fűnyíró könnyen irányítható, mivel kompakt kialakítású és nagyon könnyű. Ergonomikus fogantyújával egyszerűen kormányozható még kisebb kerek területen is. Minden Husqvarna BLi akkumulátorral kompatibilis.